Πιο κοντά στην άνοδο η ΑΕΚ, κρίσιμο διπλό της Καβάλας!

Η ΑΕΚ πέρασε δίχως απώλειες από την έδρα του Φιλαθλητικού καθώς επικράτησε με 61-67 και έκανε ακόμη ένα βήμα για την επιστροφή της στην Α1. Σπουδαίο διπλό της Καβάλας, σφράγισε την παραμονή ο Φίλιππος!
Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Φιλαθλητικού, αλλά η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου τελικά τα κατάφερε και επικράτησε με 61-67 και πλέον χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό της στην Α1!! Μετά το τέλος της αναμέτρησης της 23ης αγωνιστικής της Α2 υπήρξε ένταση και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, αλλά ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν.
Στο κυνήγι της ανόδου παραμένει και η Καβάλα, που πέρασε από τις Σέρρες επικρατώντας δύσκολα των τοπικών Ικάρων με 64-68! Ο Φίλιππος Βέροιας έφυγε θριαμβευτής από το Ιβανώφειο ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Ηρακλή με 84-86 και έτσι εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.
Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:
Ικαροι Σερρών – Καβάλα 64-68Αρκαδικός – Αγ. ΠαρασκευήΨυχικό – Ερμής Λαγκαδά 87-80Λαύριο – Παγκράτι 71-83Φιλαθλητικός – ΑΕΚ 61-67Ηρακλής – Φίλιππος Βέροιας 84-86Κυριακή (13/4)Κόροιβος Αμαλιάδας- ΟΦΗ
 

Σχετικά άρθρα