Αγωνία μόνο στην… ουρά

Το όνομα της ομάδας που θα ακολουθήσει τον Άρη στη Β΄ Εθνική και αυτής που θα δώσει μπαράζ για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα θα γίνουν γνωστά σήμερα το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής (34η) της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα σε τέσσερα γήπεδα. Στη Ξάνθη, όπου η ακριτική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και θέλει τη νίκη για να παίζει και του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα, στη Νέα Σμύρνη, όπου Πανιώνιος και Πλατανιάς θα δώσουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού (με ισοπαλία παραμένουν και οι δύο), στο Καραϊσκάκη, όπου ο Απόλλωνας θα επιδιώξει να χαλάσει την φιέστα του Ολυμπιακού και στη Βέροια, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον αδιάφορο Αστέρα Τρίπολης και με «τρίποντο» αναμένεται να σωθεί.

Η ομάδα της Ημαθίας και η Ξάνθη βρίσκονται στην πιο δύσκολη θέση, από βαθμολογικής άποψης (έχουν από 35 βαθμούς η καθεμία). Ο Απόλλων, που θα έχει την πιο δύσκολη αποστολή από πλευράς δυναμικότητας του αντιπάλου, έχει 36, ενώ Πλατανιάς και Πανιώνιος, από 37 και 38 βαθμούς αντίστοιχα.

Μετά τον αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα ακολουθήσει η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 41ου τίτλου στην ιστορία των «ερυθρόλευκων». Η διοίκηση έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις για τον κόσμο που θα βρεθεί στην φυσική έδρα της ομάδας, ενώ μεταξύ άλλων θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τα προηγούμενα 40 τρόπαια του Ολυμπιακού.

Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19:00, με τηλεοπτική κάλυψη από τα συνδρομητικά κανάλια της Nova.

Το πρόγραμμα: Ξάνθη-Παναθηναϊκός, Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια-Αστέρας Τρίπολης, Εργοτέλης-Καλλονή, Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Απόλλων, Παναιτωλικός-ΟΦΗ, Πανθρακικός-Ατρόμητος, Πανιώνιος-Πλατανιάς.

Σχετικά άρθρα