Συγκίνηση στο «Άνφιλντ» (video&photos)

Ράγισαν… καρδιές στο «Άνφιλντ» από τις εκδηλώσεις μνήμης των φίλων της Λίβερπουλ για τους αδικοχαμένους φίλους του συλλόγου στην τραγωδία του «Χίλμσπορο»! Πριν από την σέντρα του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, στην κερκίδα των φανατικών σχηματίστηκε ένα κορεό με τον αριθμό των νεκρών («96») και τα 25 χρόνια που συμπληρώνεται από εκείνη την αποφράδα μέρα στις 15 Απριλίου… Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν, όταν όλο το γήπεδο τραγούδησε το «You’ll Never Walk Alone»! Πανό μνήμης ύψωσαν και οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι… 

Τη 15η Απριλίου συμπληρώνονται, λοιπόν, 25 χρόνια από την τραγωδία που συγκλόνισε την Αγγλία και όχι μόνο, όταν 96 φίλαθλοι της Λίβερπουλ έχασαν άδικα τη ζωή τους πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με την Νότιγχαμ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Έτσι, αυτό το τριήμερο σε όλα τα γήπεδα στο Νησί έγιναν εκδηλώσεις μνήμης για τους 96 φίλους των «κόκκινων», που χάθηκαν τόσο άδικα!

Χαμός έγινε, πάντως, και κατά την άφιξη της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», από χιλιάδες οπαδούς που υποδέχτηκαν την αγαπημένη τους ομάδα πριν από τον αγώνα, ζητώντας το πρωτάθλημα! 

Σχετικά άρθρα