Αρχική / Υγεία / Εναλλακτικές θεραπείες / Ταλαιπωρούμαι από αρθριτικά. Μήπως να κάνω ομοιοπαθητική;
Ταλαιπωρούμαι από αρθριτικά. Μήπως να κάνω ομοιοπαθητική; thumbnail

Μαρία, 38 ετών

Ταλαιπωρούμαι από αρθριτικά. Μήπως να κάνω ομοιοπαθητική;

Η αναγνώστρια μας Μαρία Π. ρωτά:


Πάσχω απόχρόνια αρθρίτιδα και παίρνω ανοσοκατασταλτικά φάρμακα. Ο μόνος τρόπος να καταπολεμήσω τον πόνο είναι τα ισχυρά αντιφλεγμονώδη. Η ομοιοπαθητική μπορεί να με βοηθήσει να αντιμετωπίσω τον πόνο ώστε να αποφύγω τα ισχυρά αντιφλεγμονώδη;


Απαντά ο Ιατρός Τριανταφύλλου Παναγιώτης, μέλος ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής


Η ομοιοπαθητική μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε οξείες και χρόνιες νόσους. Κάθε αρρώστια αντιμετωπίζεται σαν μια τελείως ξεχωριστή περίπτωση, καθώς για την ομοιοπαθητική δεν υπάρχουν αρρώστιες αλλά άρρωστοι. Ο ανθρώπινος οργανισμός θεωρείται ενιαίο σύνολο, και όχι μεμονωμένα συμπτώματα. Η κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και σχολαστικά. Ο κάθε ασθενής οφελείται σε διαφορετικό βαθμό και χρόνο από την ομοιοπαθητική θεραπεία. Παράγοντες που επηρεάζουν την ομοιοπαθητική θεραπεία και την πορεία του ασθενούς είναι ο χρόνος από την έναρξη της νόσου, το είδος και βαθμός των παθολογοανατομικών αλλοιώσεων, προηγούμενες χημικές θεραπείες, η κληρονομικότητα, η ηλικία, κλπ. Είναι απαραίτητο το πλήρες ιατρικό και ομοιοπαθητικό ιστορικό πρωτού μπορέσει να γίνει η οποιαδήποτε πρόγνωση για ένα συγκεκριμένο ασθενή. Ως εκ τούτου θα σας συνιστούσα να απευθυνθήτε σε έναν ομοιοπαθητικό Ιατρό προκειμέμου να συζητήσετε διεξοδικά μαζί του το πρόβλημά σας από κοντά.


Με χαρά θα μπορούσα να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικώς προσωπικά6946467095

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X