Αρχική / Bασικός μεγάλης ομάδας: "Κάναμε τραγικό σχεδιασμό το καλοκαίρι"!

Bασικός μεγάλης ομάδας: "Κάναμε τραγικό σχεδιασμό το καλοκαίρι"!

Ο Σωκράτης Διούδης, που σχολίασε στην κάμερα της Nova, για τον υποβιβασμό του Άρη


-για το τέλος της σεζόν και τον υποβιβασμό του Άρη: 


"Δεν έχουμε πολλά λόγια να πούμε. Δυστυχώς ζήσαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, γιατί είμαστε υποβιβασμένοι εδώ και αρκετές αγωνιστικές, αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι να παλέψουμε σε κάθε αγώνα για τη φανέλα. Προσπαθήσαμε να… πέσουμε αξιοπρεπώς, να κάνουμε κάποιες σοβαρές εμφανίσεις και νομίζω ότι τα καταφέραμε". 


-για την παρουσία και την συμπεριφορά του κόσμου του Άρη: 


"Αυτή είναι η δύναμη αυτής της ομάδας, το όπλο της και εκεί πρέπει να στηριχθεί. Ο κόσμος πρέπει να είναι συσπειρωμένος, κάτι που δεν ίσχυε τα περασμένα χρόνια, για να επανέλθει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Είδαμε ότι ο κόσμος μας χειροκροτούσε. Σαφώς και οι ευθύνες βαραίνουν πολλούς, αλλά προφανώς αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορούμε να επωμιστούμε το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών. Έγιναν τεράστια λάθη και τα προηγούμενα χρόνια και αυτή τη χρονιά, από το καλοκαίρι ακόμα, με έναν τραγικό σχεδιασμό. Μείναμε άπειρα παιδιά, στηριχθήκαμε σε νέους παίκτες, χωρίς εμπειρίες και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και η μπάλα καίει, είναι πιο δύσκολο να παίρνεις αποτελέσματα". 


-για το "αύριο" του συλλόγου: 


"Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει, ότι εμείς όλη τη χρονιά δουλέψαμε με τραγικές συνθήκες. Νέα παιδιά με πολλά οικονομικά προβλήματα. Υπάλληλοι που είναι απλήρωτοι δύο χρόνια, ήμασταν χωρίς φυσιοθεραπευτές στα τελευταία παιχνίδια… Δεν αρμόζουν αυτά σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτά πρέπει να τα ξέρει ο κόσμος. Εμείς αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, αλλά οι συνθήκες που δουλεύαμε ήταν τραγικές. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, βάλτε και τα δύσκολα παιχνίδια που είχαμε και θα δείτε την εικόνα".


sportdog,gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X