«Το φάιναλ φορ είναι ένα παγκόσμιο πρότζεκτ»

Πλούσιο θέαμα υποσχέθηκε ο Τζόρντι Μπερτομέου, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Δευτέρα (14/04) για το φάιναλ φορ, το οποίο ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα, χαρακτήρισε παγκόσμιο πρότζεκτ.
«Δουλεύουμε γι’ αυτό από τον περασμένο Ιούλιο, όταν και ανακοινώσαμε ότι το Μιλάνο θα φιλοξενήσει το Φάιναλ Φορ, για να φέρουμε στον κόσμο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πλέον, απομένοντας ένας μήνας μπορώ να πω ότι τόσο οι φίλαθλοι που θα επισκεφθούν την πόλη, όσο και οι πολίτες του Μιλάνου, δεν θα απογοητευθούν», τόνισε ο Τζόρντι Μπερτομέου και συνέχισε: «Εκτός από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της ηπείρου, θα είναι μάρτυρες και άλλων ατραξιόν που θα λάβουν χώρα, καθώς θεωρούμε το Φάιναλ Φορ ένα παγκόσμιο κόνσεπτ για ολόκληρη την μπάλα, όχι μόνο για τους ξένους αλλά και για τους ντόπιους που θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια», είναι τα όσα δήλωσε ο εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσιάση του φετινού Φάιναλ Φορ.
Ο Δήμαρχος του Μιλάνου, Τζουλιάνο Πισαπία πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Η δημοτική αρχή έχει προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να διοργανώσει το κύριο γεγονός αλλά και όσα λάβουν χώρα ξέχωρα από τους αγώνες. Πολλοί παίκτες-θρύλοι από άλλα σπορ εχουν συνεισφέρει σ’ αυτό. Θυμάμαι το έντονο συναίσθημα όταν ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούλιο ότι το Μιλάνο θα διοργάνωνε το Φάιναλ Φορ».
Η φετινή διοργάνωση θα έχει και μία καινοτομία, καθώς τα βραβεία των κορυφαίων παικτών θα παραδοθούν στους αποδέκτες τους όχι μέσα στο παρκέ, αλλά στην πλατεία Piazza del Duomo παρουσία κόσμου, μία μέρα πριν από τους ημιτελικούς, δηλαδή την Πέμπτη 15 Μαΐου.
 

Σχετικά άρθρα