Αποχωρεί από τη Mercedes ο Μπελ

Αλλαγές έχουμε και στην Mercedes, καθώς η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Μπομπ Μπελ θα αποχωρήσει από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τα καθήκοντά του θα αναλάβει ο εκτελεστικός διευθυντής -επί των τεχνικών θεμάτων της ομάδας- Πάντι Λόου, στο πλαίσιο εξορθολογισμού της τεχνικής οργάνωσης της ομάδας.

Σύμφωνα με τη Mercedes, ο Μπελ υπέβαλε την παραίτησή του τον Δεκέμβριο του 2013 με πρόθεση να κυνηγήσει νέες προκλήσεις εκτός της εταιρείας, ως εκ τούτου θα αποχωρήσει από την ομάδα το Νοέμβριο του 2014.

Να θυμίσουμε πως η γερμανική ομάδα έχει κυριαρχήσει στα πρώτα τρία γκραν πρι της σεζόν στη Formula 1, καθώς πήρε τη νίκη στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία, ενώ πανηγύρισε το «1-2» σε Μαλαισία και Μπαχρέιν, με τον Λιούις Χάμιλτον να βλέπει πρώτος την καρό σημαία έναντι του Γερμανού «ομόσταυλού» του.

Η ομάδα προχώρησε σε αλλαγές και στη διοίκησή της ενόψει της σεζόν του 2014, καθώς ο Ρος Μπρον αποχώρησε από τη θέση του αγωνιστικού διευθυντή και παρέδωσε τα καθήκοντά του στους Λόου και Τότο Βολφ, ο οποίος είναι τώρα ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας της Μερσέντες.

Σχετικά άρθρα