Το σήκωσαν οι… μικροί της «Μπάρτσα» (videos)

Οι «μικροί» της Μπαρτσελόνα, σε μια περίοδο που η μεγάλη ομάδα δεν διανύει και την καλύτερη δυνατή περίοδο, σήκωσαν… το πρώτο UEFA Youth League, καθώς στον μεγάλο τελικό που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας, θριάμβευσαν με 3-0 κόντρα στην Μπενφίκα! Με γκολάρα από το κέντρο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, ενώ οι «αετοί» έχασαν πέναλτι!

Οι νεαροί παίκτες πρόσφεραν ωραίο θέαμα και πολλές συγκινήσεις. Οι Κατάλαλοι έκανε το 1-0 με τον Ροντρίγκο Ταρίν στο 9’. Η Μπενφίκα, που ήταν στον όμιλο του Ολυμπιακού, είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 14’, αλλά ο Ρομάριο Μπαλντέ έστειλε τη μπάλα με πολλή δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι!

Στη συνέχεια η «Μπάρτσα» πέτυχε άλλα δύο γκολ, με τον Μουνίρ Ελ Χανταντί, ο οποίος στο 33’ σημείωσε το 2-1, ενώ στο 88′ έκανε το 3-0 με σούπερ τέρμα, με σουτ από το κέντρο!

Οι συνθέσεις
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Γκράσα, Ρεμπόσο, Αλφαϊάτε (83′ Ζοάο Γκόμες), Ζοάο Νούνες, Ραφαέλ Ράμος, Εστρέλα, Ροτσίνα, Ζίλσον Κόστα (64′ Ιλντεμπέρτο Περέιρα), Ρομάριο Μπαλντέ, Νούνο Σάντος, Γκονσάλο Γκουέδες.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Οντόα, Γκάντσγουϊλ, Ριέρα, Ταρίν, Κιντιγιά, Ορτέγα, Ενγκουένε (72′ Τζουάν Αντόνιο), Κάπτουμ (89′ Εμπουέλε), Τραορέ, Ελ Ουριασί, Ελ Χανταντί (90’+2 Ρολόν).

Σχετικά άρθρα