Αρχική / Σοβαρή εμπλοκή βάζει σε κίνδυνο το πλάνο αναγέννησης της ΑΕΚ
Σοβαρή εμπλοκή βάζει σε κίνδυνο το πλάνο αναγέννησης της ΑΕΚ  thumbnail

Σοβαρή εμπλοκή βάζει σε κίνδυνο το πλάνο αναγέννησης της ΑΕΚ

Όσο το πρόβλημα παραμένει, τόσο η ανησυχία στις τάξεις της διοίκησης – αλλά και του κόσμου – της ΑΕΚ μεγαλώνει. Κι όταν μιλάμε για πρόβλημα αυτή τη στιγμή το ζήτημα είναι ένα και μοναδικό: τα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν ως τέλος χαρτοσήμου. Το Δημόσιο εμμένει στην απαίτησή του να προκαταβληθεί το ποσό και αυτό αποτελεί ένα μεγάλο αγκάθι προκειμένου να προχωρήσει η εκκαθάριση της ΠΑΕ.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων Χάρης Θεοχάρης ανέφερε ότι το ποσό των 3 εκατ. ευρώ έπρεπε ήδη να έχει καταβληθεί, προκειμένου να εκχωρηθεί στο ελληνικό δημόσιο το χρέος του Ψωμιάδη προς την ΑΕΚ. Αυτή είναι η απαραίτητη διαδικασία, προκειμένου να προχωρήσει η εκκαθάριση της εταιρείας.


Μάλιστα στις επαφές που έγιναν την Δευτέρα με υπαλλήλους του Δημοσίου τονίστηκε πως δεν πρόκειται να μπει καμία υπογραφή αν δεν προκαταβληθεί όλο το ποσό για το χαρτόσημο, που ως γνωστό φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ.


Από την ΑΕΚ τώρα επεξεργάζονται διάφορα πλάνα, προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστούν το ζήτημα, προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιο και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η πορεία για την αναγέννηση της ομάδας και ταυτόχρονα τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ.


Σύμφωνα με όσα λέγονται στην ΑΕΚ θα πρέπει να βρεθεί λύση μέχρι τις 5 Μαΐου, όταν και είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Χάρης Οικονομόπουλος. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά και θα πρέπει οι κινήσεις να είναι άμεσες, για να μην υπάρξουν προβλήματα στην επόμενη μέρα της ομάδας.


ΠΗΓΗ:exedra

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X