Ίβιτς: «Η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ»

Ο Βλάνταν Ίβιτς σημερινός προπονητής στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ κάτω των 20 ετών, ήταν πρωταγωνιστής επί σειρά ετών φορώντας την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά. Ο Ιβιτς έπαιξε σε πολλά παιχνίδια ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού και καταθέτει μία άκρως ενδιαφέρουσα άποψη για τον ημιτελικό του κυπέλλου.

Ο Ίβιτς σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ των άλλων: «Πριν από τρία χρόνια είχαμε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στο κύπελλο παρά το γεγονός ότι αγωνιστήκαμε κεκλεισμένων των θυρών. Ο ΠΑΟΚ είχε έρθει ισόπαλος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με σκορ 1-1 και κερδίσαμε στην Τούμπα στον αγώνα ρεβάνς. Εκείνη η ομάδα του ΠΑΟΚ στην οποία συμμετείχα ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό. Θυμάμαι πως είχαμε τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα σε σύνολο επτά αγώνων. Είχαμε πίστη και τα καταφέραμε. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και αύριο οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός του 2011 ήταν πιο δυνατός σε σύγκριση με τον φετινό. Τότε έπαιζαν οι Μιραλάς, Τζιμπούρ, Μέλμπεργκ και ο Παπαδόπουλος που ήταν πιο νέος. Ο Ολυμπιακός δεν έχει τώρα αυτούς τους παίκτες. Πήραμε την πρόκριση γιατί ήμασταν καλύτεροι και εφαρμόσαμε στην πράξη το πλάνο του πολύ καλού προπονητή μας, του Μάκη Χάβου».

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ αύριο για να προκριθεί;

«Η ομάδα πρέπει να παλέψει και θα το κάνει. Θα πω το εξής. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό. Όπως ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία με την Μάντσεστερ για να περάσει αλλά την έχασε, έτσι και ο ΠΑΟΚ έχει την μεγάλη ευκαιρία για να αποκλείσει τον αντίπαλό του και πιστεύω πως θα τα καταφέρει».

Σχετικά άρθρα