Ιστορικό φιλικό Ολυμπιακού-Εθνικού

Αφιερωμένο στη μνήμη του Μιχάλη Κρητικόπουλου θα είναι το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους βετεράνους του Ολυμπιακού και του Εθνικού Πειραιώς, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 30 Απριλίου.
Ο συνδεσμος των ερυθρόλευκων βετεράνων ανακοίνωσε ότι αρχίζει ένας νέος κύκλος αναμετρήσεων κάθε Μ. Εβδομάδα, στη θέση των παραδοσιακών αναμετρήσεων Βραδυποριακού-Ταλαιπωριακού που από φέτος θα σταματήσουν να διεξάγονται.
«Αγαπητοί φίλαθλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστεί τη Μεγάλη Παρασκευή στο γήπεδο Νικαίας στον αγώνα που επί σειρά ετών τιμούσαν με την παρουσία τους θρυλικές μορφές της ιστορίας του Ολυμπιακού.
Είναι όμως βέβαιο ότι από την επόμενη χρονιά θα ξεκινήσει ένας νέος μεγάλος κύκλος αγώνων κάθε Μεγάλη Εβδομάδα στο θρυλικό γήπεδο Καραϊσκάκη και για εφέτος σας προσκαλούμε να έρθετε την Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 17:00 στον αγώνα που θα διεξαχθεί με κάθε επισημότητα για πρώτη φορά μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού με την ομάδα των Βετεράνων του ιστορικού Εθνικού Πειραιώς.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα τιμηθούν μεγάλες μορφές που αγωνίστηκαν και στις δύο ομάδες, σε έναν αγώνα που θα είναι αφιερωμένος στον θρυλικό Μιχάλη Κρητικόπουλο.
Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς».

Σχετικά άρθρα