Αλβέρτης: «Να δείξουμε δίψα και θέληση»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα δικά του αγωνιστικά ατού απέναντι στα μεγάλα κορμιά της ΤΣΣΚΑ, εξέφρασε ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Φραγκίσκος Αλβέρτης, λίγο πριν την αναχώρηση της “πράσινης” αποστολής για την Μόσχα. 

«Πάμε να παίξουμε μια δύσκολη σειρά. Παίζουμε με το ντεζαβαντάζ της έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό υλικό. Εμείς θα βασιστούμε σε δικά μας στοιχεία θέλοντας να δείξουμε δίψα για διάκριση. Πάμε να δώσουμε τη μάχη για την πρόκριση στο Final Four. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάποια δικά μας πράγματα σε σχέση με τα μεγάλα κορμιά που διαθέτει η αντίπαλη ομάδα. Θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια, ειδικά μέσα στη ρακέτα. Αυτά, όμως, είναι τεχνικά ζητήματα. Στόχος μας είναι να δείξουμε θέληση για την πρόκριση».

Για το αν μία νίκη στη Μόσχα θα δώσει στον Παναθηναϊκό πλεονέκτημα πρόκρισης: «Καμία νίκη δεν σου δίνει είτε πλεονέκτημα είτε μειονέκτημα. Πρόκειται για μια δύσκολη σειρά αγώνων όπου απαιτείται συνεχής συγκέντρωση ώστε να τα καταφέρεις».

Σχετικά άρθρα