Αρχική / Κίνηση Ιβάν
Κίνηση Ιβάν  thumbnail

Κίνηση Ιβάν

Αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει τόση εμπιστοσύνη στην (συγ)Κυβέρνηση, μπράβο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κι αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει τόση υποχρέωση στην (συγ)Κυβέρνηση, μπράβο στον Θοδωρή Ζαγοράκη!


Αν …


Εμείς πάντως, επιμένουμε: Πάνω από κόμματα ήταν κι είναι πάντα – στην περίπτωση μας – ο ΠΑΟΚ. Η (συγ)Κυβέρνηση τον έχει ανάγκη. Ο ΠΑΟΚ δεν την έχει. Κι εδώ ακριβώς φανταζόμαστε ότι τόσο ο εκ Ρωσίας ορμώμενος ομογενής επιχειρηματίας, όσο κι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ (ε, δεν φημίζεται κιόλας για τις διοικητικές του ικανότητες) σκέφτηκαν καλά, πολύ καλά πριν στρατευθούν με την (συγ)Κυβέρνηση!


Αν …


Είναι μέγιστη η – μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα – χείρα βοήθειας την οποία προσφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης δια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να ακριβολογούμε. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης επιστρατεύθηκε, για να προσωποποιήσει την … προσφορά του «τσάρου». Άλλοτε ενωτικός κι άλλοτε διχαστικός για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εν τούτοις είναι όνομα βαρύ σαν ιστορία για τη ελληνική κοινωνία. Και το βάρος του ονόματος του προσφέρεται ωφελώντας την υγεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!


Αν …


Οι φίλοι του «δικέφαλου» λοιπόν, εκτιμούν πως στην περίπτωση – και μόνον σε αυτήν – της αντιπαροχής αξίζουν μπράβο στον Ιβάν Σαββίδη. Η (συγ)Κυβέρνηση πάντως, μέχρι και σήμερα βλάπτει σοβαρά την υγεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επίσης στην ίδια περίπτωση αξίζουν μπράβο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και στον Θοδωρή Ζαγοράκη για τη σημαντική αυτή απόφαση!
Τα μπράβο των φίλων του «δικέφαλου» βέβαια, μετριούνται στις κάλπες.


Αν …


Η άμεση εμπλοκή μιας ΠΑΕ στην πολιτική ζωή του τόπου διαμορφώνει πλέον, νέες ισορροπίες. Ο ΠΑΟΚ προσδοκά (έτσι τουλάχιστον, θεωρείται στην … πιάτσα) την απολαβή οφελών μεν. Προσδοκά όμως, και την αποφυγή βλαβών δε! Γενικά είναι μεγάλες οι προσδοκίες της!


Αν …


Ο χρόνος τελικά, θα δείξει την εξέλιξη των προσδοκιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο χρόνος θα αξιώσει ή απαξιώσει την πρωτοφανούς ισχύος – για τα ελληνικά δεδομένα – χείρα βοηθείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην (συγ)Κυβέρνηση! Θα δικαιώσει ή όχι την κίνηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην πολιτική σκακιέρα.


Προς το συμφέρον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βεβαίως βεβαίως …


Πηγή: pamesports.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X