«Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ παρών»

Η θετική εισήγηση του φακέλου του Παναθηναϊκού από την αρμόδια επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ σηματοδοτεί το τέλος της μαύρης σελίδας που γράφτηκε πέρυσι.

Πλέον στο Τριφύλλι περιμένουν τη Μεγάλη Πέμπτη την επισημοποίηση της απόφασης.

Η νομικής σύμβουλος της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου έκανε εξερχόμενη από τα γραφεία της ΕΠΟ την εξής δήλωση:

«Θεωρούμε ότι είναι μια καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό. Η εισήγηση ήταν θετική. Είναι μια ημέρα στη διαδρομή μιας χρονιάς που μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να αποτυπώσει για την ΠΑΕ τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επιχειρησιακό. Δικαιώνονται οι προσπάθειες της διοίκησης και η συστηματική και οργανωμένη δουλειά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού όλη αυτή τη χρονιά στην οποία χαιρόμαστε γιατί διαψεύσαμε τις περσινές αρνητικές κρίσεις.

Στη φάση αυτής της αδειοδότησης θα ήθελα να πω ότι γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά τα οποία περιείχαν ανακρίβειες έως και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να συνεχίσει να εργάζεται, να μην διαψεύδει κάθε δημοσίευμα και να απαντήσει με τη σημερινή εισήγηση την οποία έλαβε.

Είναι μια ευκαιρία όμως να δώσουμε ένα γενικότερο μήνυμα ως Παναθηναϊκός σε όσους απ’ όπου κι αν προέρχονται και απ’ όπου κι αν δραστηριοποιούνται και πέρα από την αδειοδότηση, ότι ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, είναι παρών και αποτελεί πάντα ένα μεγάλο κλαμπ».

«Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ παρών»

Σχετικά άρθρα