Αταμάν: «Χάσαμε τον Αρόγιο και τον έλεγχο»

Ο Κάρλος Αρόγιο ήταν το κλείδι για την Γαλατά και η απουσία του λόγω του τραυματισμού του ήταν η αιτία που οδήγησε την τουρκική ομάδα στην ήττα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν.

«Κάναμε δύο διαφορετικές αναμετρήσεις. Εφαρμόσαμε το πλάνο μας στο παρκέ στο πρώτο ημίχρονο, αρχίζοντας πολύ καλά με το pick and roll στην επίθεσή μας. Ο Αρόγιο είχε τη μπάλα κι είναι ο ηγέτης μας στην επίθεση. Καταφέραμε να κοντρολάρουμε την επίθεση της Μπαρτσελόνα, επιτρέποντας μόνο δύο τρίποντα στον Ναβάρο. Αναλάβαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης», ανέφερε αρχικά ο Αταμάν.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που άλλαξαν την εικόνα του ματς κατά το δεύτερο μισό: «Φυσικά είχαμε ένα τελείως διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο για δύο λόγους. Πρώτον χάσαμε τον Αρόγιο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου κι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την επίθεσή μας. Γνωρίζουμε πως, αν θες να νικήσεις σ’ αυτό το γήπεδο, πρέπει η άμυνά σου να τους απαγορεύσει να τρέξουν. Χωρίς τον Αρόγιο χάσαμε τον έλεγχο στην επίθεση. Ο δεύτερος λόγος είναι το επιθετικό ριμπάουντ, ιδίως έπειτα άστοχες ελεύθερες βολές. Ήταν μία κλειστή αναμέτρηση και χάσαμε τον έλεγχο, η Μπαρτσελόνα βρήκε ρυθμό έπειτα», είναι τα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, κόουτς της Γαλατάσαραϊ μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι οφ.

Σχετικά άρθρα