Το Champions League στα κανάλια Novasports

Oι κορυφαίες ομάδες του Champions League «παίζουν» μπάλα στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τρίτη του Πάσχα 22 Απριλίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και σε High Definition και σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, τον πρώτο αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι για την ημιτελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr.

Στο «Βιθέντε Καλντερόν» η εκπληκτική φέτος Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε θα υποδεχθεί την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, με τους «ροχιμπλάνκος» να επιδιώκουν τη νίκη και τους «μπλε» να αναζητούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς του «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.

Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 25 Απριλίου στις 19:00 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου.

Σχετικά άρθρα