Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ξανά στη Βαρβάκειο οι "Καλές Σαμαρείτησες". Ξόδεψαν 50.000 ευρώ
 Ξανά στη Βαρβάκειο οι "Καλές Σαμαρείτησες". Ξόδεψαν 50.000 ευρώ thumbnail

Ξανά στη Βαρβάκειο οι "Καλές Σαμαρείτησες". Ξόδεψαν 50.000 ευρώ


Οι μυστηριώδεις γυναίκες με τα μαύρα επανεμφανίστηκαν στη Βαρβάκειο αγορά και προκάλεσαν για ακόμη μία φορά ντόρο με τη συμπεριφορά του καλού Σαμαρείτη.

Οι καταστηματάρχες της Βαρβακείου έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν είδαν 10 γυναίκες, που επέβαιναν σε μαύρα πολυτελή τζιπ, να ξοδεύουν 50.000 ευρώ για να εξασφαλίσουν στους απόρους και στους φτωχότερους καταναλωτές τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι.

Οι γυναίκες, χωρίς να αποκαλύψουν ποιες είναι, άρχισαν να ψωνίζουν και στη συνέχεια να μοιράζουν τα τρόφιμα στους πολίτε


Δεν είναι η πρώτη φορά…

Ο κ. Τσιρώνης είπε πως οι γυναίκες μπήκαν στην αγορά και πλησίασαν τους κρεοπώλες, δηλώνοντας την πρόθεσή τους να πληρώσουν το αντίτιμο για τα ψώνια όσων δεν είχαν τα απαιτούμενα χρήματα.

Μάλιστα, τις θυμήθηκε αμέσως, καθώς οι ίδιες κυρίες είχαν εμφανιστεί και τα Χριστούγεννα δαπανώντας 20.000 ευρώ προκειμένου να εφοδιάσουν με τρόφιμα τους απόρους.

Ο μύθος αναβίωσε…


 Πηγή: www.madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X