Πλατέλλας: «Όνειρό μου η καθιέρωση στην ΑΕΚ»

Για την μέχρι τώρα εμπειρία του στην ΑΕΚ αλλά και για το όνειρο της καθιέρωσης στην “Ένωση” μίλησε ο Βαγγέλης Πλατέλλας στο περιοδικό “Top Scorer”.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του νεαρού ποδοσφαιριστή:

Τι σημαίνει για σένα η ΑΕΚ;

«Σίγουρα η ΑΕΚ αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για κάθε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται εδώ. Είναι σημαντικό που αγωνιζόμαστε σε μια μεγάλη ομάδα, που εκτός από ένδοξο παρελθόν έχει και λαμπρό μέλλον, κάτι που φαίνεται όλο και περισσότερο μέρα με την ημέρα. Πρέπει όλοι όσοι είμαστε να δώσουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε την ΑΕΚ εκεί που ανήκει»!

Πήγες στην ΑΕΚ της Γ’ Εθνικής ή στην ΑΕΚ της Σούπερ Λίγκας;

«Πάνω απ’ όλα ήρθα γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα ανεξαρτήτου της κατηγορίας στην οποία βρίσκεται. Συνέχεια προσπαθώ και δουλεύω στο γήπεδο προκειμένου να μείνω στην ΑΕΚ όσα περισσότερα χρόνια μπορώ».

Τι ονειρεύεσαι να πετύχεις ως ποδοσφαιριστής;

«Όνειρό μου είναι η καθιέρωση στην ΑΕΚ. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση γιατί είναι για μεγάλα πράγματα. Θέλω πολύ να παίξω στη Σούπερ λίγκα με την ΑΕΚ και ελπίζω να τα καταφέρω».

Η Εθνική Ομάδα υπάρχει στο μυαλό σου;

«Σίγουρα, η Εθνική Ομάδα είναι ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Είναι ένα όνειρο ζωής και θα προσπαθήσω σκληρά προκειμένου να το εκπληρώσω».

Ο κόσμος της ΑΕΚ πώς σου φαίνεται;

«Είναι υπέροχος. Ό,τι καλύτερο έχω ζήσει μέχρι τώρα. Μας ακολουθεί παντού. Ελπίζω να συνεχίσει να μας υποστηρίζει όπως κάνει μέχρι σήμερα και πιστεύω πως μαζί θα καταφέρουμε να επαναφέρουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει».

Σου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό κάποια ατάκα που άκουσες από την κερκίδα;

«Σε κάποιο παιχνίδι πήγα να εκτελέσω ένα κόρνερ και κάποια κυρία μεγάλης ηλικίας από την εξέδρα μου φώναζε: “σε παρακαλώ μετά έλα να μου δώσεις τη μπλούζα σου”. Για μένα ήταν κάτι συγκινητικό και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι πήγα εκεί και της έδωσα την εμφάνιση».

Ποιος είναι ο κολλητός σου από την ομάδα;

«Ο Δημήτρη Ανάκογλου. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ και κάνουμε πολλή παρέα. Βέβαια, με όλα τα παιδιά έχω άριστες σχέσεις».

Σχετικά άρθρα