Αλβέρτης: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θέλει η ομάδα του να μάθει από τα λάθη που έκανε την Μεγάλη Τετάρτη (16/04) να μάθει από αυτά και να μην τα επαναλάβει, ενώ για την επόμενη μάχη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ αυτό που ζήτησε είναι μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

«Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι, αλλά κοιτάμε μπροστά. Θα παλέψουμε έως το τέλος. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε στο δεύτερο ματς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ξεχνάμε τι έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη και εστιάζουμε στη συνέχεια. Θα πρέπει να κρατήσουμε ό,τι καλό κάναμε, πρέπει να ξαναπαίξουμε σκληρά στην άμυνα και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη», είναι τα όσα δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ενόψει του δεύτερου ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Μεγάλη Παρασκευή (17/04).

Ο Ζακ Ράιτ με τη σειρά του επισήμανε: «Παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία για να πάρουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ. Έχουμε πίστη στην ομάδα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να το πετύχουμε και θέλουμε να παλέψουμε σαν ομάδα, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες που μας στοίχισαν. Πιστεύω πως όλα τα παιχνίδια της σειράς θα είναι σαν το πρώτο».

Σχετικά άρθρα