Νέες αποδοκιμασίες στην «Μπάρτσα» (video)

Η νέα ήττα (2-1), αυτή τη φορά από την «αιώνια» αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης, και σε τελικό του Κυπέλλου έκατσε… βαριά στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, και έτσι υπήρξαν νέες αποδοκιμασίες προς τους «μπλαουγκράνα»!
Έτσι, μερικοί οπαδοί της ομάδας της Βαρκελώνης επισκέφτηκαν, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, το «Καμπ Νόου» και έκραξαν την αποστολή της Μπαρτσελόνα. Τα… άκουσαν τόσο ο Χεράρδο Μαρτίνο άσο και οι παίκτες.
Δεν υπήρξαν ακρότητες, αλλά οι λιγοστοί φίλαθλοι φώναζαν συνθήματα αγανάκτησης. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, χαρακτήρισαν τους παίκτες «μισθοφόρους» και τους κατηγόρησαν πως δεν ιδρώνουν την φανέλα που φοράνε, ενώ τους έθεσαν προ των ευθυνών τους. Ζήτησαν από τον Αργεντινό τεχνικό να παραιτηθεί, αφού φαίνεται πως δεν υπάρχει άλλο υπομονή γι’ αυτό στον πάγκο. Κάποιοι τα έβαλαν ακόμα και με τον Λιονέλ Μέσι, κάτι που δεν είναι και τόσο σύνηθες φαινόμενο. «Δεν ίδρωσες καν τη φανέλα», φώναζαν στον Αργεντίνο σούπερ σταρ. Γίνεται αντιληπτό πως το κλίμα στους «μπλαουγκράνα» είναι ιδιαίτερα βαρύ.
Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ατλέτικο, ενώ είναι σε πολύ δύσκολη θέση στη μάχη του τίτλου μετά την ήττα (1-0) από τη Γρανάδα (μετά από αυτό τον αγώνα είχε ακολουθήσει επίσης αποδοκιμασίας από κόσμο στο «Καμπ Νόου»)…

Σχετικά άρθρα