Ψάχνει λύση με Γκάλο

Εδώ και καιρό ο Ροντρίγκο Γκάλο είναι στα μεταγραφικά πλάνα του Παναθηναϊκού. Ο 27χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε φέτος στον Παναιτωλικό και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Οι Πράσινοι αναζητούν ενίσχυση στο δεξιό άκρο της άμυνας με παίκτη που θα συγκεντρώνει όσα στοιχεία δεν έχουν οι «καθαρόαιμοι» μπακ Μαρινάκης, Σπυρόπουλος και ο εξ ανάγκης μπακ Τριανταφυλλόπουλος. Δηλαδή να συνδυάζει καλή αμυντική παρουσία και συνέπεια στα οργανωτικά του καθήκοντα. Για τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ο Γκάλο είναι ο κατάλληλος.

Το πρόβλημα με τον Γκάλο είναι ότι ανήκει στην Μπράγκα, η οποία σε πρώτη φάση ζήτησε 400.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει και μάλιστα τα χρήματα σχεδόν όλα… μπροστά. Κάτι που δεν προτίθεται να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ως γνωστόν οι Πράσινοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να δώσουν χρήματα για αγορά παίκτες, εκτός και εάν πρόκειται για κάτι εξαιρετικό.

Τι προσπαθούν λοιπόν να κάνουν στον Παναθηναϊκό; Μια συμφωνία ανάλογη με εκείνη που έγινε με το Αμβούργο για τον Μάρκους Μπεργκ. Να δοθεί στη Μπράγκα ένα σημαντικό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του Βραζιλιάνου μπακ και να μην χρειαστεί να δώσει χρήματα το Τριφύλλι. Ή έστω να δώσει ένα πολύ μικρό ποσό.

Προς το παρόν οι Πορτογάλοι είναι αρνητικοί στην προοπτική και οι συζητήσεις έχουν «παγώσει». Επισήμως στο Τριφύλλι διαψεύδουν ότι έχουν έρθει σε οποιαδήποτε επαφή με τη Μπράγκα ή ότι έφτασαν σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Σχετικά άρθρα