Η Μπαρτσελόνα θέλει να πουλήσει τον Μέσι;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Efectivament» του τηλεοπτικού καναλιού «Esport3», το περιβάλλον του Λιονέλ Μέσι είναι πεπεισμένο ότι η Μπαρτσελόνα θέλει να πουλήσει τον Αργεντινό.  

Οι διαπραγματεύσεις για την βελτίωση του συμβολαίου του Λέο δεν προχωρούν ιδιαίτερα, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα η Παρί Σεν Ζερμέν ρωτάει για την περίπτωσή του, με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή να θεωρεί πως αυτό γίνεται σε συνεννόηση με την Μπάρσα, αφού τις δύο ομάδες τις ενώνει η χορηγική σχέση με το Κατάρ.

Ο Χόρχε Μέσι συζητάει με τον γενικό διευθυντή της Μπάρσα, Αντόνι Ροσίτς, αλλά οι διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου έως το 2019 δεν προχωρούν, αφού υπάρχουν διαφορές ως προς το οικονομικό, αν και η Μπάρσα φέρεται διατεθειμένη να παραχωρήσει όλα τα δικαιώματα εικόνας στον Αργεντινό.

Ο τελευταίος, πάντα σύμφωνα με την εκπομπή «Efectivament», νιώθει… εξαπατημένος από την διοίκηση, η οποία φέρεται (;) να του είχε υποσχεθεί ότι θα αποκτούσε τον φίλο του Σέρχιο Αγουέρο, ενώ εντέλει πήρε τον Νεϊμάρ .

Το καλοκαίρι, ο Μέσι είπε «όχι» σε πέντε προτάσεις άλλων ομάδων, μεταξύ των οποίων της Ρεάλ Μαδρίτης. Η μεγάλη αντίπαλος της Μπάρσα, σε συνεργασία με την «Adidas», ήταν διατεθειμένη να καλύψει τα 250 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του Λέο.

Ο Χούλιο Σεν, πρώην γενικός διευθυντής της Ρεάλ, είχε μάλιστα δύο συναντήσεις με την πλευρά του Μέσι, ο οποίος απάντησε αρνητικά. Ο Λέο, πάντως, δεν νιώθει αγαπητός από τον σύλλογο και ότι δεν εκτιμάται για όσα έχει προσφέρει. Ίσως έτσι να εξηγείται η μετριότατη απόδοσή του στα τελευταία, καθοριστικά παιχνίδια…

πηγή: blaugrana.gr

Σχετικά άρθρα