Αρχική / Απειλές από ΕΠΟ

Απειλές από ΕΠΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

""Προς
κ. Νικόλαο Δένδια, Υπουργό Δημόσιας Τάξης
Κ. Ιωάννη Ανδριανό, Υφυπουργό Πολιτισμού

ΘΕΜΑ: Τελικός αγώνας Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων / ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΟΑΚΑ Σαββάτο 26 Απριλίου 2014.

Πολύ αυστηρή θα είναι η ΕΠΟ όσον αφορά τον τελικό της 26ης Απρλίου και για τις 2 ομάδες και αυτό αναφέρεται στην παρακάτω ανακοίνωση.


 


Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,


 Η διεξαγωγή το Σαββάτο στις 16 Απριλίου 2014 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας του τελικού αγώνα Κυπέλλου Επαγγελματικών ομάδων μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού δημιουργεί μια σειρά ζητημάτων που άπτονται της ασφαλούς, για διαγωνιζόμενες ομάδες, παράγοντες του αγώνα και θεατές, οργάνωσης και ολοκλήρωσής του.

Σε συνέχεια των θετικών καταρχήν καταλήξεων της σημερινής σύσκεψης για τα μέτρα τάξης και οργάνωσης, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι στην διάθεση σας για την μέγιστη δυνατή συνεργασία σε όλους τους τομείς με μοναδικό στόχο την ασφαλέστερη διεξαγωγή και την διασφάλιση κανονικών όρων εξέλιξης και ολοκλήρωσης του αγώνα.

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΠΟ θα ανταποκριθεί με όλες της δυνάμεις της και με θετικό πνεύμα σε τυχόν εντολές ή υποδείξεις της αστυνομίας και της πολιτικής ηγεσίας ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να υπάρξουν γεγονότα που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο της σωματική ακεραιότητα των διαγωνιζομένων, των παραγόντων του αγώνα η των θεατών.


Οποιαδήποτε απαίτηση της αστυνομίας τεθεί στην ΕΠΟ, σχετικώς με τα θέματα ασφαλούς οργάνωσης του Τελικού αγώνα (τόπος διεξαγωγής, ώρα έναρξης, αριθμός θεατών κτλ), θα υλοποιηθεί στο μέτρο του δυνατού αμέσως και με την ομοσπονδία να θέτει στην διάθεση των αρχών όλες τις δυνατότητες επιβολής απόψεων, που διαθέτει, προειδοποιώντας με όλα τα διαθέσιμα μέτρα τις ομάδες για τις πειθαρχικές επιπτώσεις, όποιων μη νόμιμων ενεργειών.

Στο σημείο αυτό επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε ότι η ΕΠΟ θα είναι εξαιρετικά σκληρή προς τις διαγωνιζόμενες ΠΑΕ για την συμπεριφορά των οπαδών τους και τις συνέπειες που αυτές θα έχουν αν διαπιστωθεί η παραμικρή παρεκτροπή πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Την απόφαση της αυτή θα την δημοσιοποιήσει με κάθε τρόπο τόσο προς τις δύο ομάδες, όσο και προς την φίλαθλη κοινή γνώμη σε έγκαιρο χρόνο και με όλα τα διαθέσιμα μέσα".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X