Ο Ράιτ αποκαλύπτει τον Ζακ… (pic+vid)

Πιστεύει στον Θεό, αγαπά να κάνει φάρσες, παίζει πιάνο και έπαψε να παίζει αμερικάνικο ποδόσφαιρο, γιατί όλοι οι άλλοι είναι θηριώδεις και εκείνος είχε σταματήσει να μεγαλώνει… Ο λόγος για τον Ζακ Ράιτ!
Η Ευρωλίγκα, θέλησε να γνωρίσει καλύτερα τον Ζακ Ράιτ και να μας παρουσιάσει πτυχές της ζώης του παίκτη του Παναθηναϊκού, που μέχρι τώρα δεν είναι γνωστές. Και τα κατάφερε περίφημα, με τον Ζακ Ράιτ να αποκαλύπτεται.
«Είμαι απλά ένα κομμάτι του παζλ. Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την εκρηκτικότητά μου, να πασάρω, να επιτεθώ. Επιδιώκω να βοηθήσω την ομάδα χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματά μου», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ του Πανανθηναϊκού για τα αγωνιστικά του προτερήματα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγαπή του για ένα άλλο άθλημα:
«Μεγάλωσα παίζοντας αμερικανικό ποδόσφαιρο. Οι υψηλές θερμοκρασίες στο Τέξας όμως με οδήγησαν στο μπάσκετ. Έπαιζα και τα δύο κάποια στιγμή. Όταν πήγα στο λύκειο επικεντρώθηκα στο μπάσκετ και επιπλέον ενώ μικρός ήμουν ψηλός στη συνέχεια σταμάτησα να… μεγαλώνω. Οι τύποι στο αμερικανικό ποδόσφαιρο ήταν θηριώδεις οπότε τα παράτησα. Ήμουν quarterback είναι σαν να είσαι το πόιντ γκαρντ σε μια ομάδα μπάσκετ».
«Άρχισα να παίζω στη γειτονιά. Ήμουν καλός και όταν συνειδητοποίησα ότι μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα άρχισα να δουλεύω σκληρότερα», ανέφερε για τα πρώτα του βήματα.
Ο Ράιτ αποκάλυψε και τι προτιμά να κάνει τον ελεύθερο χρόνο του, τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, ενώ απέδειξε πόσο πλακατζής είναι: «Δημιουργώ μουσική. Παίζω πιάνο. Το κάνω για χρόνια. Πιστεύω στο Θεό. Είμαι Χριστιανός. Με βοηθά ως άνθρωπο. Έχω θετική συμπεριφορά και πάντα έχω ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Τράβηξα μια φωτογραφία του Μάικ (Μπατίστ) και του Διαμαντίδη να κοιμούνται. Κάνουμε συνέχεια τέτοια αστεία στην ομάδα».

Σχετικά άρθρα