Όποιος προλάβει για τελικό

Περίπου 2.500 εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου θα διατεθούν στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που δεν έχουν στην κατοχή τους διαρκείας ή δεν είναι μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και οργανωμένοι οπαδοί.

Η απόφαση που έλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ξεκάθαρη. Πρώτα θα εξυπηρετηθούν – επιβραβευθούν τα μέλη της «Συμμαχίας» και οι κάτοχοι διαρκείας (συνολικά περί τα 9.000 άτομα), μετά οι οργανωμένοι οπαδοί (άλλα 10.000) και αυτά που περισσεύουν, ήτοι κοντά στα 2.300 εισιτήρια θα βγουν στην κυκλοφορία για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά με αυτή την κίνησή του ο Αλαφούζος στέλνει στις… ουρές χιλιάδες οπαδούς του Τριφυλλιού που θέλουν να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο στον τελικό του Κυπέλλου. Στην πραγματικότητα και όλο το ΟΑΚΑ να είχε στη διάθεσή του ο Παναθηναϊκός (πάνω από 60.000 θέσεις) δεν θα έφτανε για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων του. Διότι μπορεί η Λεωφόρος να μην έκανε ποτέ φέτος sold out σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά στην πρώτη διεκδίκηση τροπαίου μετά από τέσσερα χρόνια, όλοι θέλουν να βρίσκονται εκεί.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα εξαντληθούν τα εισιτήρια εν ριπή οφθαλμού, εξ ου και το αίτημα του Παναθηναϊκού προς την Αστυνομία να πάρει περί τα 1.700 εισιτήρια παραπάνω κάθε ομάδα. Αίτημα που για λόγους ασφαλείας απορρίφθηκε.

Σχετικά άρθρα