Αλόνσο: «Να παλέψουμε με τις Red Bull»

O Φερνάντο Αλόνσο ελπίζει να είναι σε θέση να παλέψει με τους οδηγούς της Red Bull κατά τη διάρκεια του κινεζικού Grand Prix.

Ο οδηγός της Ferrari προκρίθηκε πέμπτος στα προκριματικά υπό βροχή του Σαββάτου, περίπου δύο δευτερόλεπτα πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον της Mercedes.

Αλλά ενώ παραδέχεται ότι τα Silver Arrows είναι «μακριά» , νιώθει ότι θα μπορούσε να είναι δυνατόν να παλέψει με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο και τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Νιώθω άνετα,» εξήγησε ο Αλόνσο στα μέσα ενημέρωσης μετά τα προκριματικά. «Το μονοθέσιο ήταν καλύτερο από ό, τι στο Μπαχρέιν και οι αναβαθμίσεις που φέραμε εδώ επιβεβαίωσαν το θετικό αποτέλεσμα.

«Γνωρίζουμε ότι δεν είναι αρκετό, αλλά είναι ένα πρώτο βήμα. Ξεκινώντας από την πέμπτη είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να κρατήσουμε αυτή τη θέση στους πρώτους γύρους του αγώνα αύριο και να ακολουθούμε τους πρώτους.

«Πριν από 15 ημέρες παλεύαμε για την ένατη και 10η – αυτό δεν είναι αρκετό. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε για περισσότερους βαθμούς τώρα. Γνωρίζουμε ότι η Mercedes είναι μακριά, αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα είμαστε πολύ πίσω από την Red Bull.»

Σχετικά άρθρα