Αρχική / More / Αθλητικά / Πρόστιμα που χαίρεσαι να πληρώνεις…
Πρόστιμα που χαίρεσαι να πληρώνεις... thumbnail

Πρόστιμα που χαίρεσαι να πληρώνεις…

Είναι γνωστό ότι στη διάρκεια της χρονιάς πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές βάσει εσωτερικού κανονισμού αναγκάζονται να πληρώσουν πρόστιμο για διάφορα παραπτώματα (καθυστερήσεις σε προπόνηση, πειθαρχικά παραπτώματα κλπ)… Τα χρήματα που συγκεντρώνονται σ´ αυτό το ταμείο τα διαχειρίζονται οι ίδιοι για θέματα που αφορούν την ομάδα.

Είναι πολλές επίσης οι φορές που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν επιδείξει αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με τα χρήματα αυτά βοηθούν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μετά την οικονομική υποστήριξη στον μικρό Παντελή, το ποδοσφαιρικό τμήμα κατέβαλε ένα σεβαστό ποσό στους πληγέντες του σεισμού της Κεφαλλονιάς, στον σύλλογο αυτιστικών παιδιών “Η Ελπίδα” και στον μικρό Δημήτρη Δέβρα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Εκτός από τα χρήματα που μπορεί να ανακουφίσουν συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ομαδικά αλλά και πολλές φορές μεμονωμένα και αθόρυβα παρέχουν ηθική συμπαράσταση όπου μπορούν.

Πηγή: paokfc.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X