Με την καρδιά του πρωταθλητή Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (19:30, ΔΤ, pamesports) τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των play off της Ευρωλίγκας. Η ισπανική ομάδα προηγείται ύστερα από τις δύο νίκες της στη Μαδρίτη, όμως οι Πειραιώτες ευελπιστούν σήμερα μέσα στην καυτή έδρα τους να είναι εκείνοι που θα φύγουν με το ροζ φύλλο και να μείνουν ζωντανοί.

Η μεγάλη απουσία για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ακούει στο όνομα Στράτος Περπέρογλου . Ο διεθνής φόργουορντ εμφανώς εξασθενημένος από την ίωση που τον ταλαιπώρει από την Μαδρίτη, αν και έλαβε ενδοφλέβεια αντιβίωση, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας την Κυριακή του Πάσχα κι έτσι αυτό που ο προπονητής του χαρακτήρισε «εξαιρετικά δύσκολο», είναι πλέον αδύνατον.

Η Ρεάλ ήρθε στην Αθήνα με στόχο τη νίκη που θα τελειώσει την πρόκριση και θα «κλείσει» ραντεβού στον ημιτελικό του Final Four με την Μπαρτσελόνα που από χθες έχει εξασφαλισμένη θέση στο Μιλάνο. Οι Μαδριλένοι δεν υπολογίζουν στον Ντοντέι Ντρέιπερ, αλλά επανέρχεται ο «καυτός» σουτέρ Τζέισι Κάρολ, ενώ ο τραυματισμός του Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν αποδείχτηκε σοβαρός. Πάντως ο Πάμπλο Λάσο και οι παίκτες του ξέρουν πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στο ΣΕΦ. Άλλωστε σε δώδεκα αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό η Ρεάλ έχει κερδίσει μόνο δύο φορές.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Ρετζέπ Ανκαραλί (Τουρκία).

Σχετικά άρθρα