Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Η επιστολή που έστειλε ο Λάκης Λαζόπουλος στον Αλέξη Τσίπρα
 Η επιστολή που έστειλε ο Λάκης Λαζόπουλος στον Αλέξη Τσίπρα thumbnail

Η επιστολή που έστειλε ο Λάκης Λαζόπουλος στον Αλέξη Τσίπρα

«Όχι» λεει τελικά ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής επικαλούμενος φόρτο εργασίας, ενώ εξαπολύει έμμεση επίθεση χωρίς, να τον κατονομάσει, στο Σταύρο Θεοδωράκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ' την κατάσταση, τρέχει μ' ένα σακίδιο στον ώμο για να προλάβει την ανατροπή της.»


Ειδικότερα, με επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα, που δημοσιεύεται σήμερα στην Αυγή, ο ηθοποιός αναφέρει ότι «γνωρίζω επίσης και βλέπω την υπερπροσπάθεια των υποτακτικών της χώρα μας να στηρίξουν μια Ευρώπη της Γερμανίας. Κατανοητό. Ήταν πολλές οι γερμανικές εταιρείες που συνεργάστηκαν με το Ελληνικό Δημόσιο και άπειροι τον αριθμό οι υπογράφοντες τα έργα αυτά, με το αζημίωτο που λέει κι ο λαός μας. Το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ’ την κατάσταση, τρέχει μ’ ένα σακίδιο στον ώμο να προλάβει την ανατροπή της κατάστασης».


«Ξέρω ότι, τούτη την ώρα, πας μη εγκάθετος χρήσιμος για τον τόπο. Είναι όμως τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, που είναι αδύνατο να τις βάλω στην άκρη για να ανταποκριθώ στην πρόσκληση αυτή. Επιτρέψτε μου, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, να δηλώσω την αδυναμία μου να θέσω τις όποιες δυνάμεις μου στην υπηρεσία της χώρας μας συνεχίζοντας να υπηρετώ αυτά που χρόνια υπηρετώ: τα της τέχνης μου» προσθέτει.


Ο κ. Λαζόπουλος προσθέτει ότι «υπάρχουν άνθρωποι πολλοί με ανάστημα στη χώρα αυτή που μπορούν να συμβάλουν σε μια νέα πορεία της Ευρώπης. Δεν είμαι εγώ ο απαραίτητος. Ας μην γίνω σαν τους υπερτραφείς της νόησης που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν τα μούτρα τους, από το τζάμι της τηλεόρασης. Αυτούς από τους οποίους άλλωστε, η χώρα κινδύνευσε να χάσει οριστικά τη θέση της στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Από αυτούς που αυτοβαπτίστηκαν σωτήρες μας αμέσως μετά.»


Ο ηθοποιός καταλήγει τονίζοντας ότι «εγώ θα συνεχίσω να παρακολουθώ και να συμμετέχω ενεργά στη ζωή του τόπου από τη θέση που ήδη έχω».


avgionline

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X