Ο Πρίντεζης, η δουλειά και το σακάκι! (vid)

O Γιώργος Πρίντεζης δεν σταματά ποτέ να δουλεύει, αυτό τουλάχιστον εξήγησε στο Weekly Show της Ευρωλίγκα, ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, μίλησε για το πώς έφτασε να θεωρείτε ένας από τους πιο καλούς φόργουορντ της Ευρώπης, για το χαρακτηριστικό του σουτ αλλά και για το πώς κατάφερε να βρει σακάκι στα μέτρα του στα ντραφτ του 2007.

Για τον δικό του ξεχωριστό τρόπο που έχει να σουτάρει: «Ισως να το θυμάστε λόγω του τελευταίου σουτ στην Κωνσταντινούπολη. Οταν ήμουν νεότερος, προπονούμουν και δούλεψα σε αυτό, νιώθω άνετα και ίσως είναι η αγαπημένη μου κίνηση», απάντησε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος αναφέρθηκε και σε ένα εκ των «όπλων» της ομάδας του:

«Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα να έχει παίκτες από την χώρα της, ώστε στις άσχημες στιγμές να υπάρχει συσπείρωση και γνωρίζουν όλοι τι πρέπει να κάνουν. Εχουμε έτσι περισσότερη εμπειρία ως ομάδα».

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε και για την προσωπική του διαδρομή προς την καθιέρωση, η οποία μόνο εύκολη δεν ήταν: «Δεν ήμουν ποτέ το μεγάλο ταλέντο. Κάθε ημέρα δούλευα πολύ σκληρά, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια. Ποτέ δεν σταμάτησα, ποτέ δεν πήγα διακοπές και προσπαθούσα κάθε χρόνο να κερδίσω την θέση μου, γιατί από μικρός έπαιζα σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός και πάντα είχα παίκτες μπροστά μου. Για να κερδίσω τον σεβασμό από τον προπονητή μου, έπρεπε να δουλεύω περισσότερο ίσως και διπλά από τους άλλους…»

Ο Γιώργος Πρίντεζης επιλέχθηκε στο ντραφτ του 2007 και θυμήθηκε πως «ήμουν πολύ νέος, πρώτη φορά ταξίδευα μακριά από την Ευρώπη. Δεν μου είπε κανείς πως έπρεπε να φοράω σακάκι. Μία ώρα πριν από το ντραφτ κάποιος μου «πού νομίζεις ότι θα πας έτσι;». Προσπαθούσα τα τελευταία 20 λεπτά να βρω σακάκι στη Νέα Υόρκη. Πήγα με ποδήλατο με έναν Κινέζο, όλοι πήγαιναν με λιμουζίνες κι εγώ πήγα με ποδήλατο και κρατούσα το σακάκι στο χέρι για να γιορτάσω την εκδήλωση».

Σχετικά άρθρα