Σπανούλης: «Και την ψυχή μας για πέμπτο ματς…»

Ο Ολυμπιακός κατάφερε έστω και πολύ δύσκολα να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ρεάλ και να μείνει ζωντανός στη σειρά, με τον Βασίλη Σπανούλη να δίνει το σύνθημα της ανατροπής και να τονίζει ότι οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα δώσουν και την ψυχή τους για να πάνε σε πέμπτο ματς.

Τι άλλαξε σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς: «Κρατήσαμε την άμυνα του τελευταίου δεκαλέπτου απ’ το προηγούμενο ματς. Πήγαμε σε ένα ατομικό παιχνίδι, γιατί μας έβγαιναν και τα σουτ. Το σημαντικό είναι ότι κατεβάσαμε τη Ρεάλ κάτω από τους 80 πόντους. Κλείσαμε καλά το πρώτο ημίχρονο αν και μπορούσαμε καλύτερα. Ήμασταν με την πλάτη στο τοιχο. Τα καταφέραμε, μειώσαμε, και πάμε να ισοφαρίσουμε την Τετάρτη. Θα κρατήσουμε από σήμερα ό,τι καλό κάναμε. Η Ρεάλ αρχίζει να σκέφτεται τι θα γίνει αν κάνουμε το 2-2. Στόχος είναι να τους βάλουμε να σκεφτούν ότι μπορούν να χάσουν», είναι τα όσα απάντησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης και στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα της ανατροπής… 

«Το σημαντικό είναι πως τους κόψαμε τον ρυθμό. Είδαμε κάποιες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και τις εκμεταλλευτήκαμε. Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πάμε σε πέμπτο ματς».

Σχετικά άρθρα