Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Sex Toys και βοηθήματα: Kάνουν καλό στην ερωτική ζωή;
Sex Toys και βοηθήματα: Kάνουν καλό στην ερωτική ζωή; thumbnail

Σοφία, 36 ετών

Sex Toys και βοηθήματα: Kάνουν καλό στην ερωτική ζωή;

Αναγνώστριά μας ρωτά:


Είμαι 36 ετών και πρόσφατα τόλμησα να ζητήσω από τον άνδρα μου να αγοράσουμε σεξουαλικά παιχνίδια για να εμπλουτίσουμε την ερωτική μας ζωή. Δεν αντέδρασε άσχημα αλλά δεν ενθουσιάστηκε κιόλας. Νομίζω αν και δεν είπε τίποτα ότι πειράχτηκε. Είναι κακό να χρησιμοποιούμε ερωτικά βοηθήματα; 


Σοφία


Στο ερώτημά σας απαντά η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.


Όταν τα σεξουαλικά βοηθήματα πλήττουν τον ανδρικό εγωισμό:


"Πολλές γυναίκες συνηθίζουν να χρησιμοποιούν, ή έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν σεξουαλικά βοηθήματα. Οι άνδρες ερμηνεύουν συχνά τη συνήθεια αυτή, ως δική τους ανεπάρκεια να ικανοποιήσουν τη γυναίκα. Οι ειδικοί όμως τονίζουν πως οι άνδρες που αποφεύγουν τα σεξουαλικά βοηθήματα, ή σεξουαλικά παιχνίδια ,όπως αλλιώς ονομάζονται στην αγγλική(sex toys), αποφεύγουν επίσης μια μεγάλη ευκαιρία να διευρύνουν την απόλαυση των συντρόφων τους.


Ένας δονητής για παράδειγμα προσφέρει επικεντρωμένο, συνεχή και υψηλής έντασης ερεθισμό που κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να παρέχει. Κάποιες γυναίκες χρειάζονται ακριβώς αυτό τον τύπο ερεθισμό για να φτάσουν σε οργασμό.


Υπάρχουν μάλιστα και κάποια βοηθήματα που προσφέρουν ταυτόχρονη διέγερση και στους δύο συντρόφους. Η επιλογή αυτή είναι κομμάτι της σύγχρονης σεξουαλικότητας και κάθε ζευγάρι μπορεί να την προσαρμόσει στη δική του σεξουαλική πρακτική".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X