Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το τετράγωνο του Δία με τον Άρη προειδοποιεί: Ας μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις!
Το τετράγωνο του Δία με τον Άρη προειδοποιεί: Ας μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις!  thumbnail

Το τετράγωνο του Δία με τον Άρη προειδοποιεί: Ας μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις!

Επιστροφή στην καθημερινότητα λοιπόν από σήμερα, αν μπορεί κάποιος να θεωρήσει καθημερινότητα  αυτά που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες «επάνω» και επηρεάζουν και μας εδώ «κάτω»..  Ακόμη και αν έχουμε πιστέψει ότι με κάποιες υποθέσεις έχουμε τελειώσει οριστικά, τις μέρες που ακολουθούν ίσως ανακαλύψουμε ότι επιστρέφουν δριμύτερες..

 

 

Άρης σε τετράγωνο με Δία

 

Και την αρχή κάνει σήμερα η όψη του τετραγώνου του 'Αρη με τον Δία, ενισχύοντας την παρόρμηση αυτή, που θα μας οδηγήσει στο να κάνουμε πάρα πολύ εύκολα κινήσεις χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες, χωρίς να τις μεθοδεύσουμε, συχνά υπερεκτιμώντας γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις ή μη δίνοντας σημασία σε σημαντικά σημεία!


  
Ο οικονομικός τομέας δείχνει να απειλείται σημαντικά. Η όψη έχει να κάνει κατά πολύ με οικονομικά θέματα ή κερδοσκοπικές κινήσεις, που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε απώλειες, τις οποίες δεν μπορούμε ούτε να σκεφτούμε ούτε να υπολογίσουμε. Γι’ αυτό, καλούμαστε να έχουμε μέτρο σε ό,τι επιλέγουμε να κάνουμε και ιδιαίτερα σε ενέργειες, οι οποίες ενέχουν όποια μορφή ρίσκου!

 

Επίσης, ζητήματα τα οποία αφορούν σε νομικές υποθέσεις ή ταξίδια, μπορεί να τα δούμε είτε να αναβάλλονται είτε να ματαιώνονται. Ταυτόχρονα, δεν ευνοούνται συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, μια και είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές να καταλήξουν σε αντίθετα αποτελέσματα, αλλά και σε έντονες αντιπαραθέσεις.

 

Από την άλλη μεριά, ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες σημαντικές επιτυχίες σε σχέδια, τα οποία μεθοδεύουμε εδώ και καιρό και τώρα για κάποιους έχει έρθει η ώρα της συγκομιδής. Ακόμα, ενδεχομένως να υπάρξουν τις ημέρες αυτές κάποια σημαντικά ανοίγματα ή ευκαιρίες, που θα οδηγήσουν σε σημαντικές επιτυχίες.

 

Ποια ζώδια επηρεάζει το τετράγωνο Άρη-Δία

 

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 13η μοίρα των ζωδίων (δείτε ποια μοίρα έχετε στο ζώδιο σας στον αστρολογικό  σας χάρτη,) να θυμάστε πως οι ημέρες χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Είναι σημαντικό να προσέχετε τη συμπεριφορά σας και τον παρορμητισμό σας, σε σχέση με τις επιλογές ή τις αποφάσεις που παίρνετε, μια και πολύ εύκολα μπορεί να βρεθείτε και με τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε να έχετε… Γι’ αυτό είναι σημαντικό να εκτιμάτε με ρεαλιστικό τρόπο τα γεγονότα και τις καταστάσεις και, βεβαίως, να αποφύγετε συζητήσεις και επαφές, οι οποίες δεν είναι σίγουρο πως θα καταλήξουν εκεί που θα θέλατε!

 

Σκορπιοί υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείτε μπροστά σε αποκαλύψεις, που θα σας εξυπηρετήσουν. Οι Ιχθύες μπορεί να έχετε εξελίξεις σε ό,τι αφορά οικονομικά σας ζητήματα, που ενδεχομένως μπορεί να σας πιέσουν. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βρείτε και κάποιες λύσεις, που μπορεί και να σας εξυπηρετήσουν, αλλά και η ερωτική σας ζωή πιθανόν να ανεβάσει τους τόνους της και να νοιώσετε έντονα συναισθήματα!

 

Δίδυμοι και Τοξότες, μπορεί να υπάρξουν και κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σας θέματα, αλλά και μια ένταση σε σχέση την ερωτική σας ζωή, μπορεί να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι υπολογίζατε!

 

- See more at: http://www.astrologos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X