Καλοβλέπει Κρουλ η Μπάρτσα

Τα συμβόλαια των Βίκτορ Βαλδές και Χοσέ Πίντο εκπνέουν τον ερχόμενο Ιούνιο, δε θα ανανεωθούν και η Μπάρτσα θα βγει στην αγορά (εφόσον γίνει δεκτή η έφεση από τη FIFA) για δύο τερματοφύλακες. Ο πρώτος, κατά 99% θα είναι ο Γερμανός Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν της Μπορούσια Γκλάντμπαχ, με τη διοίκηση να έχει έρθει σε συμφωνία για την απόκτησή του, έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Ο δεύτερος; Πιθανότατα ο Τιμ Κρουλ. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει το περιοδικό «People». 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του γνωστού περιοδικού, στη Μπαρτσελόνα έχουν απορρίψει οριστικά το ενδεχόμενο απόκτησης του Πέπε Ρέινα και κινούνται πλέον για τον Τιμ Κρουλ. Ο υψηλόσωμος (1.93 μέτρα) Ολλανδός άσος, ο οποίος διανύει το 27ο έτος της ηλικίας του, αγωνίζεται από το 2005 στη Νιουκάστλ (έχει δοθεί δύο φορές δανεικός, εδώ και 4 χρόνια είναι ο βασικός κίπερ), έχοντας στο ενεργητικό του περισσότερες από 140 συμμετοχές.  Επίσης, είναι 5 φορές διεθνής με την εθνική Ολλανδίας…

Φέτος, έχει δώσει το παρόν σε 33 ματς της Πρέμιερ Λιγκ και σε 2.970 αγωνιστικά λεπτά, έχει δεχθεί 46 γκολ. Πραγματοποιεί περίπου 6 επεμβάσεις μέσο όρο ανά αγώνα, ενώ θεωρείται από τους πλέον σταθερούς τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Μάγκπις» ως το 2017, ενώ η αξία του αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Πέραν της Μπάρσα, για την απόκτησή του ενδιαφέρονται ακόμα η Μίλαν, η Ίντερ, η Νάπολι αλλά και η Γκλάντμπαχ, που αναζητεί το διάδοχο του Τερ Στέγκεν.

Σχετικά άρθρα