Πράνιτς: «Έχω καλό προαίσθημα»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του Κυπέλλου το Σαββάτο με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

 Οι δηλώσεις του στον Novasport FM:

«Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και μπορείς να το νιώσεις αυτό. Για μένα το σημαντικό είναι να μείνουμε ήρεμοι και να μην το σκεφτόμαστε συνέχεα. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και σε τίποτα άλλο, να μην κοιτάξουμε τι μπορεί να γίνει στις κερκίδες. Να δουλέψουμε σκληρά, να είμαστε ενωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως έτσι έχουμε καλές πιθανότητες για τον τίτλο», τόνισε. 

«Έχω καλό προαίσθημα και πιστεύω πως θα πάρουμε το Κύπελλο. Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο αυτό γιατί θα είναι η επιβράβευση για αυτή τη νεανική ομάδα και τον κόσμο μας», πρόσθεσε. 

Η προπόνηση της Τρίτης είχε ιδιαίτερα μεγάλη ένταση, αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για τον πολύπειρο Κροάτη. «Κάθε μέρα είναι έτσι. Πάντα δουλεύουμε σκληρά κι αυτό είναι το κλειδί για αυτή τη σεζόν, έχουμε πολύ καλό κλίμα και είμαστε ενωμένοι». 

Όσο για το αν περίμενε ερχόμενος στον Παναθηναϊκό πως θα διεκδικεί έναν τίτλο στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα, είπε: «Πάντα έχω θετική σκέψη. Όταν ήρθα εδώ κανένας δεν περίμενε τίποτα από μας, γιατί ήμασταν μια νεανική ομάδα. Όμως από την αρχή έλεγε πως θέλω να κατακτήσω κάτι και τώρα έχουμε την ευκαιρία. Όταν πηγαίνω σε έναν τελικό δεν θέλω να χάνω. Θέλω πολύ αυτό το Κύπελλο και ελπίζω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Όταν είσαι σε τελικό έχεις μόνο ένα δρόμο μπροστά σου και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία». 

Σχετικά άρθρα