Ετοιμάζονται για… προετοιμασία!

Πολλή δουλειά στο Ρέντη με «έπαθλο» μια θέση στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και ετοιμότητα των διεθνών για Βραζιλία.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει καθημερινά τις προπονήσεις στο Ρέντη έστω κι αν έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. 

Και μάλιστα με πολλούς ποδοσφαιριστές, καθώς έχουν επιστρέψει αρκετοί εκ των δανεικών ενώ δυνατά δουλεύουν και οι διεθνείς της ομάδας ενόψει του Μουντιάλ.

Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός:

Το διάστημα αυτό λειτουργεί ως ευκαιρία επανένταξης και των δανεικών ποδοσφαιριστών στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, με τον κ. Μίτσελ να δουλεύει μαζί τους με γνώμονα το μέλλον, άμεσο και πιο μακρινό.

Παράλληλα, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν την ευκαιρία να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενόψει του επικείμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα έχει έντονη «ερυθρόλευκη» απόχρωση. Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις ελέγχου της μπάλας και γρήγορες μεταβιβάσεις, διατηρώντας την κατοχή.

Ο αυξημένος αριθμός ποδοσφαιριστών έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή του Ολυμπιακού να τους χωρίσει, στη συνέχεια, σε τέσσερις ομάδες και να κάνουν διτέρματα σε μικρό χώρο. Στα διτέρματα αυτά έγιναν και μερικές ιδιαίτερα εντυπωσιακές φάσεις, με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν με διάθεση. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Νίκος Βέργος, συνεχίζοντας θεραπεία και ατομικό. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Σχετικά άρθρα