Νίκησε και βλέπει 3η θέση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο Ιλίσιο κολυμβητήριο τον ΠΑΟΚ με 9-8  στο πρώτο ματς της σειράς των μικρών τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών και έκανε έτσι το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη βγήκε νικήτρια στις λεπτομέρειες μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι.  Η σειρά μεταφέρεται πλέον στη Θεσσαλονίκη, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, την Πέμπτη στις 19.00, με τους πράσινους να θέλουν το 2-0 στις νίκες για να τελειώσουν τη σειρά και τον Δικέφαλο του Βορρά να επιδιώκει να τη στείλει σε 3ο παιχνίδι ξανά στο Ιλιίσιο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 3-0 και 5-3 (στο ημίχρονο) αλλά ο ΠΑΟΚ ανέκαμψε και με επιμέρους 1-3 στο 3ο οκτάλεπτο ισοφάρισε σε 6-6 και προηγήθηκε με 7-6 στην αρχή της τέταρτης περιόδου με γκολ του Κόλιανιν. Ο Παπαδόγκωνας πέτυχε το νικητήριο γκολ του ΠΑΟ (9-8) και ο Γ. Αφρουδάκης μπλόκαρε την προσπάθεια του Αληχανίδη στον παραπάνω που είχαν οι Θεσσαλονικείς λίγο πριν το τέλος.

Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε ο Κομάντινα για έντονη διαμαρτυρία και εξύβριση στους διαιτητές και δεν θα αγωνιστεί στον δεύτερο μικρό τελικό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 9-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-3, 0-0, 1-3, 3-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν., Στελλάτος 1, Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Σπυρόπουλος, Αφρουδάκης Γ. 2, Δερμιτζάκης 1, Γερακούδης, Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Πανταζόπουλος, Χταζηστεφάνου.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης 2, Αληχανίδης Μ. 1, Κόχειλας Ι. 1, Προσινικλής, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου, Κατσουλάκης, Χατζηγούλας, Σολανάκης 3, Μπεζιλιώτης.

Διαιτητές: Κουρέτας, Κυράνης

Αλυτάρχης: Πέτρος Εγωγιάννης

Σχετικά άρθρα