Προβάδισμα ο Ολυμπιακός, 13-7 τον ΝΟ Βουλιαγμένης

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός που νίκησε με 13-7 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον  πρώτο μεταξύ τους τελικό που έγινε στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά κεκλεισμένων των θυρών (και χωρίς τηλεοπτική μετάδοση) λόγω της τιμωρίας των ερυθρολεύκων.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 1-0 στη σειρά, αλλά οι τελικοί έχουν ακόμα πολύ δρόμο καθώς πρωταθλητής αναδεικνύεται αυτός που θα φτάσεις πρώτος στις τρείς νίκες. Η σειρά των τελικών μεταφέρεται πλέον στην έδρα του ΝΟΒ στο κολυμβητήριο του Λαιμού για τον δεύτερο αγώνα την Πέμπτη 24/4 στις 18:30.

Ο πρώτος τελικός ήταν ντέρμπι στα πρώτα δύο πρώτα οκτάλεπτα (6-5 το ημίχρονο). Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έδεσε την άμυνά του και με πλουραλισμό και πρώτα όπλα τους Μπλάι Μάλιαρακ και Αλέξανδρο Γούνα στην επίθεση (βοήθησαν σημαντικά και αμυντικά) κατάφερε να φτάσει στη σπουδαία νίκη με τη μεγάλη διαφορά.  

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 3-2, 4-1, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Γούνας 3, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 1, Πρέκας, Ποντικέας 1, Ντόσκας, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 4, Σχίζας, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Γούβης, Βελώνιας, Κοπελιάδης 1, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος, Χρυσοσπάθης 2, Μιράλης 1, Τίγκας 2, Μασμανίδης, Ζερβεδάς, Ποταμιάνος, Καπετανάκης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχες: Χαράλαμπος Τρούλος, Νίκος Λούτας

Σχετικά άρθρα