«Μείνε και χτίσε τον ευρωπαίο Ολυμπιακό»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του εξέφρασε στον Μίτσελ ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση σήμερα παρουσία και του Γιάννη Βρέντζου κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ τόνισε στον Ισπανό τεχνικό πως είναι ικανοποιημένος από την φετινή πορεία της ομάδας προτρέποντάς τον να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο έχοντας την πλήρη στήριξή του.
«Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου χτίστηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που είσαι εδώ. Προχώρα και χτίσε τον ευρωπαίο Ολυμπιακό», είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.
Από την πλευρά του ο Μίτσελ ζήτησε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη τρεις προσθήκες ποδοσφαιριστών πρώτη γραμμής και του είπε πως είναι πεισμωμένος από τα όσα έγιναν στην Τούμπα.
«Θέλω τρεις προσθήκες που να κάνουν τη διαφορά. Με αυτά που είδα στην Τούμπα πείσμωσα. Όπως και ο κόσμος μας που είναι συσπειρωμένος όσο ποτέ. Και όλοι μαζί θέλουμε μια ομάδα παντοδύναμη για του χρόνου. Για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη», ήταν τα λόγια του Μίτσελ. 
Όσον αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό, έχει γίνει ήδη προεργασία όμως δεν θα πραγματοποιηθεί καμία κίνηση μέχρι τον τελικό του Champions League.
Την Τρίτη (29/04) στις 12:00 ο προπονητής του Ολυμπιακού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο “Γ. Καραϊσκάκης”, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσει το πλάνο του για τη νέα αγωνιστική σεζόν. 

Σχετικά άρθρα