Τα έχωσε στους παίκτες του ο Λάσο!

Ο Πάμπλο Λάσο τα… έχωσε στους παίκτες της Ρεάλ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, που οδήγησε την σειρά των πλέι οφ σε πέμπτο αγώνα.

«Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για την νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς της «Βασίλισσας», ο οποίος τόνισε ότι: «Ήταν σχεδόν ίδια ματς αυτά που έγιναν στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν ομάδα και για την περισσότερη διάρκεια του αγώνα εμείς προσπαθούσαμε με ατομικές ενέργειες. Τους τίτλους και τους αγώνες κερδίζουν οι ομάδες. Υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Ήταν πολύ καλή η άμυνα του Ολυμπιακού». «Όλη την χρονιά δουλεύαμε για το πλεονέκτημα έδρας και τώρα πρέπει να εστιάσουμε στο πέμπτο ματς», σημείωσε ο Λάσο.

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε με πολύ ενέργεια στην άμυνα, με προσαρμογές και ομαδικά», παραδέχθηκε ο προπονητής της Ρεάλ. «Σε κάθε αμυντική κατάσταση πρέπει να την αντιμετωπίζεις σαν ομάδα και εκεί πρέπει να βελτιωθούμε».

Σε ερώτηση εάν οι Γιούλ, Ροντρίγκεθ εμφανίστηκαν κουρασμένοι απόψε, ο Λάσο σχολίασε: «Φυσικά χάσαμε δύο σημαντικούς παίκτες. Τον Ντρέιπερ, που είναι εκτός και τον Κάρολ, που τώρα επέστρεψε. Δεν το χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία, ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία δουλειά για να νικήσει». 

Σχετικά άρθρα