Δυναμώνει παντού

Πολύ δυνατές μεταγραφές από τη διεθνή αγορά ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ να ζητάει ενίσχυση κυρίως στο κέντρο και στην επίθεση, ενώ στο πλάνο είναι και η απόκτηση αμυντικού εφόσον πωληθεί ο Μανωλάς.

Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί «βροχή» προτάσεων ήδη για χαφ και κυνηγούς, έχουν ήδη προβληθεί ως στόχοι δυνατά ονόματα (Βούτσινιτς, Βαλμπουενά, Πέδρο Λεόν, Ντ΄Αλεσάντρο κ.α.), αλλά είναι ακόμη νωρίς για τελικές αποφάσεις, καθώς όπως ξεκαθάρισαν οι ερυθρόλευκοι οι κινήσις θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου στην Ευρώπη.

Αυτό που θέλει ο Μίτσελ είναι να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των δανεικών που έχει ο Ολυμπιακός και θα γίνει προσπάθεια παραμονής των Κάμπελ, Εντινγκά και Μαρκάνο. Από τον μεγάλο αριθμό των δανεικών παικτών που έχει στο δυναμικό του Ολυμπιακός δεν προβλέπεται ότι θα παραμείνουν πολλοί στο ρόστερ της νέας σεζόν, αν και πολλά θα κριθούν στην προετοιμασία. Ο μόνος που φαίνεται σίγουρος αυτή τη στιγμή είναι ο Κολοβός.

Αρκετοί παίκτες από αυτούς που αγωνίστηκαν στην περίοδο που ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό δεν θα συνεχίσουν, καθώς είτε θα δοθούν δανεικοί, είτε θα λυθεί η συνεργασία μαζί τους είτε θα γίνει προσπαθεια πώλησης.

Περισσότερες λεπτομέρειες ίσως γίνουν γνωστές την επόμενη εβδομάδα, στην παρουσίαση του πλάνου από τον ίδιο τον Μίτσελ στα ΜΜΕ. Ο Ισπανός είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις από ξένες ομάδες (αραβικές αλλά και από την ανατολική Ευρώπη), ωστόσο η επιθυμία του να μείνει στον Ολυμπιακό ήταν ξεκάθαρη. Κι όπως ο ίδιος τόνισε, με σκοπό να έχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες την επόμενη χρονιά, αλλά και πεισμωμένος με τον τρόπο που τελείωσε η σεζόν στην Ελλάδα και όσα έγιναν στην Τούμπα.

Φημολογούνται προσθήκες και στο τιμ των στελεχών που θα δουλεύουν για την ομάδα, όπως αυτές των Μοδέστο και Νικοπολίδη, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Σχετικά άρθρα