Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ο ΟΣΕ μοιράζει έκτακτο επίδομα 1.500 ευρώ σε υπαλλήλους που έχουν ανάγκη
Ο ΟΣΕ μοιράζει έκτακτο επίδομα 1.500 ευρώ σε υπαλλήλους που έχουν ανάγκη  thumbnail

Ο ΟΣΕ μοιράζει έκτακτο επίδομα 1.500 ευρώ σε υπαλλήλους που έχουν ανάγκη

To ποσό των 1.500 ευρώ σε υπαλλήλους του οργανισμού που έχουν ανάγκη, χορηγεί τις τελευταίες ημέρες ο ΟΣΕ.


Στη "Διαύγεια" έχουν αναρτηθεί δεκάδες ονομαστικές, για τον κάθε υπάλληλο, εντολές προς τις αρμόδιες ΔΟΥ για την πίστωση στο λογαριασμό τους του επιδόματος των 1.500 ευρώ,  με τίτλο "Οικονομική ενίσχυση εργαζομένου συνεπεία εκτάκτου ανάγκης".


Στις εντολές αυτές τις οποίες υπογράφει ο πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Θεοφανόπουλος για την έγκριση του "έκτακτου", όπως χαρακτηρίζεται, επιδόματος στους υπαλλήλους γίνεται επίκληση σε σχετική αποφάση του ΔΣ. "με την οποία καθορίστηκε ο τρόπος χορήγησης των Εργοδοτικών οικειοθελών παροχών, λόγω εκτάκτων αναγκών", αλλά και των αποφάσεων που έχει πάρει το ΔΣ για τον καθένα υπάλληλο ξεχωριστά.


Εκπρόσωπος του ΟΣΕ μιλώντας στο ΣΚΑΪ δήλωσε πως το επίδομα χορηγείται σε υπαλλήλους του οργανισμού που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.


Aπό την πλευρά του, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων ΟΣΕ Θανάσης Λεβέντης, μιλώντασς στο mixanodigoiose.blogspot.gr τόνισε ότι τα εφάπαξ βοηθήματα που φτάνουν μέχρι τα 1.500 ή 2.000 ευρώ , και που συνολικά σε ετήσια βάση δεν μπορούν συνολικάνα ξεπεράσουν τις 50.000 ευρώ εγκρίνονται από επιτροπή που συμμετέχει γιατρός του ΟΣΕ , υπηρεσιακοί παραγόντες του ΟΣΕ  και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας και δίνονται ΜΟΝΟ για πολύ σοβαρούς λόγους υγείας (καρκίνους , λευχαιμίες κτλπ) και πάντα υπό την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ .

Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X