Αρχική / Υγεία / Πλαστική χειρουργική / REVITAL CELLUFORM: Η πιο εξελιγμένη μέθοδος λιποαναρόφησης
REVITAL CELLUFORM: Η πιο εξελιγμένη μέθοδος λιποαναρόφησης thumbnail

REVITAL CELLUFORM: Η πιο εξελιγμένη μέθοδος λιποαναρόφησης

Μια μαλακή ειδική φόρμουλα λιποαναρρόφησης που περιέχει ενεργά συστατικά όπως λεκιθίνη σόγιας και νικοτιναμίδη εξαιρετικά αποτελεσματική κατά της κυτταρίτιδας, της κατακράτησης υγρών και του τοπικού πάχους. Η μεσοθεραπεία Revital Celluform αποτελείται απο τα εξής βασικά συστατκά:


Λεκιθίνη σόγιας. Η λεκιθίνη σόγιας έχει την ιδιότητα να μειώνει το λίπος, χρησιμοποιήτε στην ιατρική για τις ιδιότητες κατά της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων, ενώ πρόσφατα εφαρμόζεται στην κοσμετική λόγο της δράσης της στη μείωση του συσσωρευμένου λίπους και της κυτταρίτιδας. Η λεκιθίνη σόγιας βοηθάει τον οργασνισμό μας να αποβάλει και να μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια με φυσικό τρόπο. Ως αποτέλεσμα οι γλουτοί, οι μηροί, τα χέρια και η κοιλιακή χώρα αδυνατίζουν. Είναι μια φυσική ουσία απόλυτα ασφαλής.


Βιταμίνη PP (νικοτιναμίδη). Μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, δρα ως αγγειοδιασταλτικό και αυξάνει την μικροκυκλοφοριά. Συνολικά, μειώνει και βελτιώνει την κυτταρίτιδα.


 


Dr. Ζήσης K. Μπουκουβάλας


Πλαστικός Χειρουργός. Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan»


Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X