Προπόνηση με Ντίνα στο φρούριο

Καλά νέα είχε η προπόνηση της Πέμπτης για τον Γιάννη Αναστασίου. Στα θετικά συμπεριλαμβάνεται η επάνοδος του Θανάση Ντίνα σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης, θέτοντας πλέον και αυτός εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Στην πραγματικότητα με μία προπόνηση να υπολείπεται, το Τριφύλλι αναμένεται να αγωνιστεί πάνοπλο στον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο –υπό το βλέμμα των Νίκου Νταμπίζα, Δημήτρη Σαραβάκου, παίρνοντας γεύση από το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο.

Λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση ο Αναστασίου μίλησε δύο λεπτά στους παίκτες του στο κέντρο του γηπέδου και στη συνέχεια ξεκίνησε το πρόγραμμα με προθέρμανση και δρομικές ασκήσεις. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των επτά και έκαναν «5-2» για εναλλαγή της μπάλας υπό πίεση.

Το ΟΑΚΑ θυμίζει πλέον φρούριο ενόψει τελικού. Τοποθετήθηκε οριζόντια περίφραξη στο κενό που χωρίζει τις εξέδρες από τον αγωνιστικό χώρο, στην τάφρο, ενώ μπήκαν και πόρτες στην τάφρο ώστε να εμποδιστεί η όποια προσπάθεια κάποιων να πλησιάσουν τους αντίπαλους οπαδούς.

Σχετικά άρθρα