Επαφές με Άρσεναλ για Κάμπελ

Ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Άρσεναλ για την αγορά του Τζόελ Κάμπελ.

Συνεχίζεται η προσπάθεια του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ και οι ερυθρόλευκοι είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον αγγλικό σύλλογο με στόχο την αγορά του διεθνούς Κοσταρικανού άσου, για την παραμονή του οποίου υπάρχει θερμή εισήγηση του Μίτσελ.

Οι επαφές με την Άρσεναλ είναι στο τελικό στάδιο, ενώ από πλευράς του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνεται ότι οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη.

Όπως είναι γνωστό ο Ολυμπιακός επιδιώκει να διατηρήσει στο δυναμικό του τόσο τον Εντινγκά όσο και τον Μαρκάνο, όπως συμφωνήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση Μαρινάκη-Μίτσελ.

Προς επιβεβαίωση είναι οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο τεχνικό τιμ, με τον Αντώνη Νικοπολίδη υποψήφιο για τη θέση του Βίκτορ Σάντσεθ ως άμεσου βοηθού του Μίτσελ, καθώς ο Βίκτορ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ισπανία για να εργαστεί ως πρώτος τεχνικός.

Στην Ισπανία θα βρεθεί τον άλλο μήνα σε εκδήλωση της Ουέλβα μαζί με άλλους γκολκίπερ ο Ρομπέρτο, ενώ ο Ιμπαγάσα είναι πιθανό ότι θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό στη φετινή χοροεσπερίδα του συνδέσμου φίλων της ομάδας στη Νέα Υόρκη.

Σχετικά άρθρα