Στους καλύτερους της χρονιάς ο Σωκράτης!

Σπουδαία διάκριση για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο! Ο Έλληνας διεθνής ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της Μπουντεσλίγκα για τη σεζόν 2013/14.

Συγκεκριμένα, η ψηφοφορία έλαβε μέρος στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής Λίγκας, και κάτω από το όνομα του Σωκράτη αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ένας πραγματικός υπερασπιστής του κέντρου της άμυνας. Ο Έλληνας διεθνής αντικατέστηκε επάξια τους τραυματίες Νέβεν Σούμποτιτς και Ματς Χούμελς, παρέχοντας ηγεσία και σταθερότητα. Αλάνθαστη επιθυμία να έχει τη κατοχή της μπάλας, κάτι το οποίο έφτασε σε ποσοστό 65% στο σύνολο της σεζόν.»

Όπως είναι φυσικό, οι περισσότεροι παίκτες της συγκεκριμένς ενδεκάδας προέρχονται από τη Μπάγερν Μονάχου και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, και συγκεκριμένα από πέντε ποδοσφαιριστές έχουν Βαυαροί και «κιτρινόμαυροι», ενώ μόλις ένας παίκτης συμπεριλαμβάνεται από τη Σάλκε.

Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς στο γερμανικό πρωτάθλημα: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Ατσούτο Ουτσίντα (Σάλκε), ΣΩΚΡΑΤΗΣ (Ντόρτμουντ), Μάτς Χούμελς (Ντόρτμουντ), Νταβίντ Αλάμπα (Μπάγερν), Νούρι Σαχίν (Ντόρτμουντ), Φίλιπ Λαμ (Μπάγερν), Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν), Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν), Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Ντόρτμουντ)

Σχετικά άρθρα