Αιχμές της Βαλένθια για την UEFA…

Βολές κατά της UEFA εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Βαλένθια, Αμαντέο Σάλβο για την επιλογή του διαιτητή Νταμίρ Σκόμινα στον πρώτο αγώνα με την Σεβίλλη για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ματς στο οποίοι οι Ανδαλουσιάνοι νίκησαν με 2-0, αλλά το 1-0 έγινε στο 33’ από τον Μ’Μπιά, με τον Καμερουνέζο μέσο να σκοράρει από καθαρή θέση οφσάιντ! 

Ο Αμαντέο Σάλβο τόνισε πως οι «νυχτερίδες» αξίζουν μεγαλύτερου σεβασμού και εξέφρασε την αισιοδοξία πως η ομάδα του θα κάνει την ανατροπή στο «Μεστάγια»!

«Δεν μπορώ να κατανοήσω το σκεπτικό της ομοσπονδίας να ορίσει έναν Σλοβένο ρέφερι σε ένα ματς τόσο μεγάλου επιπέδου», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βαλένθια και συμπλήρωσε: «Θέλω να πω στους οπαδούς μας πως θα περάσουμε στο «Μεστάγια» και πως θα είμαστε στον τελικό του Τορίνο». Καταλήγοντας, επεσήμανε: «Η Βαλένθια αξίζει μεγαλύτερου σεβασμού από την UEFA».

Στη Σεβίλλη υπήρξαν, βέβαια, πανηγυρισμοί για το 2-0 και πίστη για πρόκριση στον μεγάλο τελικό… «Πήραμε ένα 2-0 που συνιστά ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς», είπε χαρακτηριστικά ο Κάρλος Μπάκα, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 36’ και συμπλήρωσε: «Κάναμε ένα πολύ καλό ματς επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, σίγουρα η ρεβάνς δεν θα είναι εύκολη, όμως μπορούμε να περάσουμε»!

Σχετικά άρθρα