Αποκλείστηκε στη πατρίδα του ο Ναδάλ!

Απίστευτη έκπληξη στη Βαρκελώνη! Ο Ραφαέλ Ναδάλ (Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης) ο οποίος είναι ο καλύτερος τενίστας της γενιάς του σε χωμάτινες επιφάνειες, αποκλείστηκε από τον Νικολάς Αλμάγκρο με 2-1 σετ (2-6, 7-6, 6-4)!

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ισπανού μετά από 11 χρόνια και 41 σερί νίκες στη Βαρκελώνη, καθώς και η πρώτη φορά που έχασε από τον Αλμάγκρο στην καριέρα του, σε 11 αναμετρήσεις.

Μετά από τρεις συνεχόμενους τίτλους και 8 συνολικά στη Βαρκελώνη, ο Ναδάλ ηττήθηκε για πρώτη φορά από το 2003 στην καταλανική πρωτεύουσα και έμεινε εκτός συνέχειας από το Barcelona Open. Η τελευταία ήττα του στο τουρνουά ήταν από το 2003, όταν στα 15 του είχε χάσει από τον επίσης Ισπανό Άλεξ Κορέτχα.

Mε την τεράστια αυτή νίκη του, ο Αλμάγκρο πέρασε στα ημιτελικά του Barcelona Open, όπου θα περιμένει την αναμέτρηση του Σαντιάγκο Τζιράλντο με τον Φίλιπ Κολσράϊμπερ. Στον άλλον ημιτελικό θα παίξουν οι Κέι Νισικόρι και Ερνέστς Γκιούλμπις, που νίκησαν τους Μάριν Τσίλιτς και Τεϊμούραζ Γκαμπασβίλι αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα