Επιλογές από Ισπανία, Μεξικό, Αργεντινή, Πορτογαλία

Μια χαρά πήγε το χθεσινό βράδυ για τη στήλη μας, καθώς πέρασαν οι δύο από τις τρεις δυάδες που παίξαμε. Συγκεκριμένα επιβεβαιώθηκαν τα over στα Βερακρούζ – Σάντος 2-2 και Τσιάπας – Ατλάντε 5-2 με συνολική απόδοση 2,65. Επίσης, πέρασε η δυάδα Χετάφε (1-0 τη Μάλαγα) και Σοσιεδάδ (1-0 τη Μπέτις) με συνολική απόδοση 3,7. Αντιθέτως, μας… πρόδωσε η δυάδα Ατλας (1-2 στην Τίγκρες) και Κόρδοβα (1-1 με Μιρανδές).

351 ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ 2 1,90

Η Πουέμπλα είναι αδιάφορη όσον αφορά στα πλέι οφ, αφού έχει αποκλειστεί, χρειάζεται όμως βαθμούς για την ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Παραπαίει στο Κλαουσούρα, έμεινε ουσιαστικά στην κατηγορία λόγω της Ατλάντε που δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα. Παίζει βαρετό και αντιαισθητικό ποδόσφαιρο, έχοντας τεράστιο πρόβλημα στο γκολ (11 σε 16 αγώνες).

Η Μονάρκας θέλει μόνο νίκη για περάσει στα πλέι οφ. Δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλα, καθώς θα πάει… σπίτι της (εκτός αν έρθει ισόπαλο το Γουαδαλαχάρα – Μοντερέι, αλλά αυτό διεξάγεται αργότερα)! Δεν τίθεται ασφαλώς θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο ομάδων, σέρνεται βέβαια εκτός έδρας (1-3-3), αλλά εδώ περιμένουμε να μιλήσει το κίνητρο. Η απόδοση του «διπλού» είναι πολύ καλή, η σοβαρή Μονάρκας μπορεί να το φέρει.

369 ΜΠΟΚΑ – ΣΑΡΑΝΤΙ 1 1,70

Η Μπόκα κυνηγάει την έξοδο στο Σουνταμερικάνα, το θέλει το παιχνίδι, απέναντί της θα βρει έναν αγαπημένο της παίκτη, τον Παλέρμο που βρίσκεται στον πάγκο της Σαραντί. Η παράδοση είναι με το μέρος της (5-0-1), το κίνητρο το ίδιο, τα πολλά τα λόγια είναι… φτώχεια, ο «άσος» βρίσκεται σε καλή απόδοση, τον επιλέγουμε.

Η Σαραντί την Τετάρτη υποδέχεται την Ουνιόν Εσπανιόλα στη ρεβάνς του 0-0 και το μυαλό βρίσκεται αποκλειστικά εκεί. Θα κατέβει με αρκετές αλλαγές, καθώς ουσιαστικά δεν έχει κάποιο κίνητρο στο πρωτάθλημα. Ανύπαρκτη εκτός έδρας (1-1-6 με 4-11 γκολ), με κακή παράδοση στην Μπόκα (2-2-7 στα τελευταία 9), πηγαίνει στο «Μπομπονέρα» για να χάσει.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

354 ΠΟΡΤΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1 2,10

Η «ΒΟΜΒΑ»

349 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2Χ 3,40/3,40

Σχετικά άρθρα