Αδιάφορη… εξάρα

Η Σέλτικ παίζωντας πλέον χωρίς άγχος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διέλυσε με 6-0 την Ινβερνές και επέστρεψε με το καλύτερο τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά (ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο) πρόσφερε γκολ και θέαμα με πρωταγωνιστή τον Στόουκς ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν Γκρίφιθς, Άμπροουζ και Πούκι. 

Τη νίκη στην έδρα της Χιμπέρνιαν πανηγύρισε η Χαρτς, η οποία έχει ήδη υποβιβαστεί, με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 37′ με τον Κάλουμ Πάτερσον, ο οποίος σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο γκολ της Χαρτς μάλιστα, απογοήτευσε τους φίλους της Χιμπέρνιαν που έφυγαν από το γήπεδο, πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Το γκολ της… τιμής για τους γηπεδούχους ήρθε από τον Φόρστερ στο 69′.

Η βαθμολογία

Championship Group

1. Σέλτικ 89 (πρωταθλήτρια )
——————————————————-
2. Αμπερντίν 64
3. Μάδεργουελ 61
———————————————————
4. Νταντί Γιουνάινεντ 54
5. Ινβερνές 53
6. Σεντ Τζόνστον 51

Relegation Group

1. Σεντ Μίρεν 35
2. Χιμπέρνιαν 34
3. Πάτρικ Θισλ 34
4. Κιλμάρνοκ 33
5. Ρος Κάουντι 31
——————————————————
6. Χαρτς 16*

*Η Χαρτς έχει -15 βαθμούς…-Οι 6 πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου παίζουν στα πλέι οφ τίτλου με την Σέλτικ να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι 6 τελευταίες της κανονικής περιόδου παίζουν στα πλέι οφ παραμονής, με την Χαρτς να είναι… καταδικασμένη!

Σχετικά άρθρα